Redovna Skupština Udruge HVIDR-a Imotski

Događanja

U prostorijama Otvorenog pučkog učilišta dana 16.12.2023. godine sa početkom u 10:00 sati održana je redovna Skupština Udruge HVIDR-a Imotski. Intoniranjem himne Lijepa naša i minutom ponosne hrvatske tišine odana je počast svim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima. Prigodnim riječima predsjednik udruge gosp. Jakiša Bubalo te pozdravio sve nazočne. Skupština je pristupila izboru radnog predsjedništva koje je izabrano jednoglasno. Predsjednik Skupštine gosp. Jakiša Bubalo predložio je dnevni red koji je usvojen jednoglasno. Pristupilo se izboru radnih tijela (verifikacijske komisije, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika) na prijedlog radnog predsjedništva te je izglasano jednoglasno. Na slijedećoj točki dnevnog reda Poslovnik o radu izglasan je jednoglasno. Izviješće o radu Predsjednika, Predsjedništva, Nadzornog odbora i suda Časti za razdoblje 1.1.-30.11.2023. godine prihvaćeno je jednoglasno od svih nazočnih članova na Skupštini. Prijedlog Operativnog i Financijskog plana za 2024. godinu usvojen je jednoglasno od svih nazočnih članova.

Svi članovi su upoznati ko financijski podržava rad Udruge HVIDR-a Imotski a tu su:

Ministarstvo hrvatskih branitelja, Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, splitsko-dalmatinska županija, Grad Imotski, Općine Cista Provo, Lovreć, Lokvičići, Proložac, Runović,  Podbablje, Zmijavci i Zagvozd,

 Pučko otvoreno učilište ustupanjem svojih prostora a Radio Imotski medijskim objavama.

 Zahvaljujemo se svima koji na bilo kakav način podržavaju rad Udruge HVIDR-e Imotski a posebno našim članovima, hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji.

 UDRUGA HVIDR-a IMOTSKI